15-07-202116:07

З адміністраторами ЦНАПів виконавчого комітету Яготинської міської ради та Березанської міської ради проведено семінари

Актуальні питання прийому та видачі документів для державної реєстрації громадських формувань через ЦНАПи: законодавчі зміни та основні питання, -саме на таку тему відбулись семінари для ЦНАПів Київщини.
Заступник начальника Відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації ЦМУ МЮ м. Київ Сергій ІЛЛІЧОВ провів семінари з адміністраторами Управління (центру) надання адміністративних послуг Яготинської міської ради та Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Березанської міської ради та відповів на актуальні питання прийому та видачі документів для державної реєстрації громадських формувань через ЦНАПи.
Під час семінару розглянули актуальні питання роботи центру надання адміністративних послуг як фронт-офісу, що забезпечує прийняття та видачу документів під час державної реєстрації громадських формувань, зокрема стосовно оновлення форми заяви щодо державної реєстрації юридичних осіб – громадських формувань (форма 4), законодавчого визначення поняття кінцевого бенефіціарного власника, форми та змісту структури власності відповідно до Положення про форму та зміст структури власності, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 19.03.2021 № 163.
Також надані рекомендації щодо роботи з програмним забезпеченням Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань при прийнятті документів для оновлення інформації про кінцевих бенефіціарних власників громадських об’єднань.