15-06-202114:40

Відбулося нагородження переможців та активних учасників Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Мої права».

Катерина ДІБРОВА та Дмитро СТРУЦЬ відзначили переможців та активних учасників Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Мої права».
 
«Котрий рік поспіль на теренах України проводиться конкурс малюнків, в межах якого наші маленькі громадяни показують нам, дорослим, своє бачення, які найбільш важливі права для них»,- зазначила перший заступник начальника ЦМУ МЮ (м. Київ) Катерина Діброва.
Також звернулась до батьків малечі: «Як важливо вчасно помітити талант своєї дитини і всіляко його підтримувати і розвивати. Адже наскільки успішними та повноцінними особистостями будуть наші діти залежить тільки від нас! тож дякуємо за підтримку наших неймовірних талантів!».
 
Заступник начальника Центрального управління Мін’юсту Дмитро СТРУЦЬ долучився до привітань та закликав дітей розвивати свої здібності й далі, і ніколи не зупинятися на досягнутому!
 
Цьогоріч до участі у Конкурсі долучилися 15 611 конкурсантів.
За 15 років існування Конкурсу участь взяло понад 105 тисяч дітей.
Тож кращих з кращих нагородили грамотами і подяками, а також не забули й про пам’ятні подарунки.
 
 Нагадаємо, конкурс ініційовано Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, Українською асоціацією підтримки творчої молоді, Благодійним фондом «Об'єднання світових культур», Координаційною радою молодих юристів України за підтримки Уповноваженого Президента України з прав дитини.