19-05-202116:04

#центральнаюстиція відкрита для взаємодії з ЦНАПами

Сьогодні на Київщині функціонують 55 Центрів надання адміністративних послуг, більше половини з них вже співпрацюють з відділами ДРАЦС області.
В.о. начальника управління Катерина ДІБРОВА, заступник начальника Дмитро СТРУЦЬ та очільниця відділів ДРАЦС Київщини Людмила КОМПАНЧЕНКО провели спільну онлайн-нараду з Київською обласною державною адміністрацією, ЦНАПами та представниками органів місцевого самоврядування Київської області щодо взаємодії у сфері надання адміністративних послуг з державної реєстрації актів цивільного стану.
Директор Департаменту економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації Наталія ПОГРЕБНА розпочала промову з приємної новини:
Сьогодні було відкрито новий Центр надання адміністративних послуг в Гребінківській ОТГ Білоцерківського району Київської області.
До наради долучилися керівники усіх відділів ДРАЦС Київщини та близько 60 працівників ЦНАП.
Людмила КОМПАНЧЕНКО зосередила увагу учасників заходу на відкритості #центральнаюстиція до активної співпраці з Центрами надання адміністративних послуг.
Адже головна спільна мета Центрального міжрегіональого управління Міністерства юстиції (м. Київ) та ЦНАП - забезпечення підвищення якості та оперативності надання адміністративних послуг.