19-02-202113:07

Тимчасово припинено безпосередній прийом громадян співробітниками відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Київській області

У зв’язку з виявленням факту інфікування працівників відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Київській області Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Ярославська, 5/2, COVID – 19 тимчасово припинено безпосередній прийом громадян.

З питань подачі документів для проставлення апостиля, отримання повторно документів про державну реєстрацію актів цивільного стану Ви можете звернутися до будь-якого відділу державної реєстрації актів цивільного стану, попередньо записавшись на прийом. 

Адреси відділів, графік їх роботи та контактні номери телефонів представлені на сайті за посиланням: https://kyivobljust.gov.ua/terytorialni_viddily_ta_kontory/ter_viddily_dracs

Видача документів, які було подано для проставлення на них апостиля, буде здійснена без змін за результатами їх розгляду.

Інформацію про відновлення прийому буде повідомлено додатково.

Просимо вибачення за тимчасові незручності!