29-01-201916:43

Співробітники юстиції Київської області здійснили робочий візит до ЦНАПів Бучі та Ірпеня

   Юстиція Київщини продовжує роботу над підвищенням рівня надання адміністративних послуг населенню з боку підрозділів органів місцевого самоврядування та органів державної влади.

    Минулого тижня головним спеціалістом відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Київській області Давиденко О.В. з робочим візитом було відвідано центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Бучанської міської ради, центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ірпінської міської ради та Ірпінське бюро правової допомоги.

     Під час візиту працівникам закладів було надано кваліфіковані роз’яснення щодо вимог та порядку надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації громадських формувань відповідно до положень Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» та Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення на практиці.