05-08-202014:04

Результати роботи ДВС Черкащини за липень місяць

Ділимося з Вами результатами роботи державних виконавців Черкащини за минулий місяць:

- більше 416 тис. грн. заборгованості з ДП «Черкаський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» на користь ТОВ «Дігюнса» стягнули державні виконавці Придніпровського відділу ДВС у м. Черкаси.

- понад 120 тис. грн. аліментів стягнуто з батька-боржника у результаті примусових заходів. Звенигородським міськрайонним відділом ДВС у результаті вжитих примусових заходів з боржника стягнуто заборгованість по аліментах в сумі понад 120 тис. грн. та штраф у сумі майже 40 тис. грн.

- майже 430 тис. грн. боргу та понад 42 тис. грн. виконавчого збору за спожиту електричну енергію стягнуто державними виконавцями Тальнівського районного відділу ДВС з ТОВ «КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ ТАЛЬНЕ» З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ» на користь ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ».

- понад 98 тис. грн. аліментів на користь дитини стягнули державні виконавці Жашківського районного відділу ДВС. Окрім того, боржником сплачено штраф більше 44 тис. грн.

- майже 67 тис. грн. аліментів на користь дитини повернули державні виконавці Христинівського районного ДВС.

- більше 127 тис. грн. заборгованості з ПАТ «Черкасирибгосп» на користь ГУ ДПС у Черкаській області стягнули державні виконавці Центрального відділу ДВС у м. Черкаси.

- понад 210 тис. грн. заборгованості на користь ПАТ КБ «Приватбанк» стягнули державні виконавці Центрального відділу ДВС у м. Черкаси.