24-05-202116:42

Проведено семінар з адміністраторами ЦНАП виконавчого комітету Фастівської міської ради

Актуальні питання прийому та видачі документів для державної реєстрації громадських формувань через ЦНАПи: законодавчі зміни та проблемні питання,- саме про це говорили фахівці відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального Управління Міністерства юстиції (м. Київ) під час семінару з адміністраторами Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Фастівської міської ради.
Зокрема, розглянули актуальні питання роботи центру надання адміністративних послуг як фронт-офісу, що забезпечує прийняття та видачу документів під час державної реєстрації громадських формувань.
Надані рекомендації щодо роботи з програмним забезпеченням Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.
Адміністраторів також ознайомили з оновленими інформаційними та технологічними картами адміністративних послуг у сфері державної реєстрації громадських формувань, статутів територіальних громад.