03-07-202014:08

Проведено онлайн-нараду з керівниками державної виконавчої служби Черкаської області

Коли карантин обмежує у спілкуванні, зустрічаємось онлайн!
Сьогодні очільник Центрального управління Мін'юсту Кирило Міненко, перший заступник Катерина Діброва та профільний заступник по ДВС на Черкащині Марія Іщенко провели онлайн-нараду з керівниками державної виконавчої служби області.
Під час заходу учасники обговорили основні досягнення за останніх півроку, показники роботи та пріоритетні завдання на майбутнє.

"Сьогодні ми вперше зібралися таким широким складом. Це чудова нагода обговорити наші досягнення та визначити пріоритетні напрямки робити", - зазначив, відкриваючи захід, начальник #центральнаюстиція Кирило Міненко.

"Наша спільна мета – підтримання високих стандартів якості роботи і якості виконання судових рішень", - наголосила начальник ДВС Черкаської області Марія Іщенко.

Кирило Міненко подякував профільному заступнику та її команді за ефективну роботу та побажав усім виконавцям сил, натхнення, нових професійних звершень у справі служіння Закону та громадянам.

По завершенню заходу очільник управління юстиції вручив подяки державним виконавцям регіону.

Загалом же за статистикою, за I півріччя 2020 року виконавчою службою Черкащини стягнуто 115 875 245 грн, з них: аліментних платежів - 83 118 469 грн, заборгованості по заробітній платі 8 656 392 грн.