22-02-202116:41

Привітання співробітників відділів ДРАЦС міста Києва, Київщини та Черкащини з професійним святом

Сьогодні перший заступник начальника Центрального міжрегіонального управління Мін'юсту Катерина Діброва, заступник начальника Дмитро Струць, заступник начальника Центрального управління Міністерства юстиції у Черкаській області Олександр Свіренюк, керівник Управління державної реєстрації Віталіна Клапцуняк привітали колективи ДРАЦС Києва, Київщини та Черкащини з їх професійним святом.

І це не просто День народження системи, а чергова нагода згадати про те, яку важливу роль відіграє кожен працівник, який своєю щоденною роботою допомагає людям зафіксувати найбільш значущі події у житті.
«Я особисто переконалась, що ви кваліфіковані співробітники, які з великою відповідальністю ставитись до своєї роботи. Ми кожного дня бачимо ваш креатив, оригінальність та віданність професії. І сьогодні з радістю відзначаємо ваші заслуги Подяками», - звернулась до колективу Катерина Діброва.
Активних працівників Києва та Київщини особисто відзначили Катерина Діброва та Дмитро Струць, а відділів ДРАЦС Черкащини - Олександр Свіренюк.
Ті, співробітники, які фізично не могли бути присутні, долучились до зустрічі онлайн, проте обов'язково отримають свої нагороди.
Щиро вітаємо колег із професійним святом та високою оцінкою їх діяльності!