19-06-202015:58

Представники державної виконавчої служби Київської області взяли участь у засіданні тимчасової комісії щодо погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

18 червня у приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбулося засідання тимчасової комісії щодо погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.
Участь у роботі представники державної виконавчої служби, управління Пенсійного фонду України, Державної податкової служби та державних центрів зайнятості.
Начальник Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Київській області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Ольга Тимофєєва та керівник Відділу організації та контролю за виконанням рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Київській області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Ольга Мартиненко долучились до обговорення та розповіли про стан виконання рішень судів та інших органів на Київщині.
Вони наголосили на необхідності консолідованої та оперативної співпраці всіх органів.
Адже навіть в умовах карантину проводиться робота спрямована на запобігання зростанню заборгованості по заробітній платі.
Представники державної виконавчої служби області зауважили, що за останній місяць державні виконавці Київщини стягнули майже 25,5 мільйонів гривень боргів по заробітній платі.
Ця сума на 11 мільйонів гривень більша, а ніж було стягнуто за аналогічний період минулого року.
Повернення заборгованої заробітної плати один із приоритетних напрямків роботи державних виконавців.