14-08-202014:49

Під час наради з представником ДП "СЕТАМ" обговорено ключові напрямки взаємодії щодо передачі арештованого майна на реалізацію

Сьогодні відбулась спільна нарада ДВС та СЕТАМ.
Участь взяли начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у Київській області Марина Прилуцька, заступник начальника Ольга Мартиненко та директор філії ДП «СЕТАМ» у м. Києві та Київській області Олексій Ковтуненко.

Через онлайн-зв'язок до обговорення поточних питань співпраці долучились і керівники відділів державної виконавчої служби Київщини.

Присутні звернули особливу увагу на знаходження на зберіганні у ДП «СЕТАМ» великої кількості арештованого державними виконавцями майна. Також, керівництво ДВС Київщини наголосило на необхідності вжиття всіх заходів, передбачених законодавством України, щодо передачі на реалізацію такого майна (в тому числі транспортних засобів), або вилучення їх із відповідального зберігання.

Крім того, представник ДП «СЕТАМ» Олексій Ковтуненко звернув увагу на готовність сприяти у вирішенні поточних питань, пов’язаних із роботою державних виконавців та підприємства ,а також активній комунікації між відомствами.