11-06-202017:30

Останні #позитивнікейси від ДВС Черкащини

Продовжуємо нашу постійну рубрику #позитивнікейси та ділимось результатами роботи державних виконавців Черкащини.
- майже 110 тис. грн. аліментів стягнуто з боржника у результаті примусових заходів. За ухилення від сплати аліментів Уманським міським відділом державної виконавчої служби до боржника застосовано значні обмеження, накладено арешт на кошти та майно, штрафні санкції. Тож, окрім боргу горе-батько також сплатив штраф в розмірі 39,5 тис. грн.
- майже 140 тис. грн. гривень аліментів повернули дітям державні виконавці Соснівського відділу державної виконавчої служби у місті Черкаси.
- більше 100 тис. грн. боргу стягнуто зі злісної боржниці на користь ГУ Державної податкової служби у Черкаській області.
- більше 36 тис. грн. боргу по заробітній платі, майже 66 тис. грн. середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, 5000 грн. моральної шкоди та 1,5 тис. грн. понесених витрат по оплаті судового збору стягнули державні виконавці Центрального відділу державної виконавчої служби у місті Черкаси із підприємства-боржника КП "Дніпровська СУБ".
- більше 150 тис. грн. заборгованої заробітної плати на користь 3 осіб було стягнуто відділом примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Черкаській області по зведеному виконавчому провадженню з ДП «Черкаський облавтодор» та ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України».