20-07-202015:16

Основні показники роботи Центрального управління Мін'юсту за 1 півріччя 2020

  Друзі, минуло півроку діяльності Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ).Тож ділимось з Вами основними показниками роботи:
  За цей час було проведено майже 2200 реєстраційних дій щодо державної реєстрації громадських організацій, зокрема, безпосередньо щодо створення ГО - 567.
  Розглянуто 146 скарг у сфері державної реєстрації: 87 - щодо нерухомості та 63 у сфері реєстрації бізнесу.
  Відділи ДРАЦС #центральнаюстиція опрацювали майже 10 тисяч звернень через Веб портал, зареєстрували 11,5 тисяч шлюбів, майже 15 тисяч народжень малюків, активно реалізують #єМалятко та надали 3147 комплексів послуг у рамках проєкту.
  Державні нотаріуси Центрального міжрегіонального управління Мін`юсту посвідчили більше 2 тисячі договорів відчуження земельних ділянок, а також земельних часток (паїв), та майже 43 тисячі договорів відчуження нерухомого майна (окрім земельних ділянок).
  Відділом державної реєстрації нормативно-правових актів було переглянуто більше 32 тисяч актів та надано майже 400 методичних консультацій суб'єктам нормотворення задля приведення НПА у відповідність законодавству.
  Відділ банкрутства забезпечив ведення 735 справ у провадженні з банкрутства, було внесено більше тисячі одиниць інформації до Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство: у Києві - 680, на Київщині - 270, Черкащині - 52.
  Державні виконавці міста Києва завершили більше 80 тисяч виконавчих документів на загальну суму майже 3,5 мільярди гривень, що на 30 тисяч виконавчих документів більше, ніж за аналогічний період минулого року. Протягом 6 місяців 2020 року боржниками Києва було сплачено майже 170 мільйонів аліментів. Серед найбільш важливих напрямків залишається стягнення заборгованої заробітної плати - було повернуто більше 28 мільйонів гривень заборгованої заробітної плати.
  ДВС Київщини завершили більше 73 тисячі виконавчих проваджень на загальну суму більше 1,5 мільярди гривень, стягнуто 140 мільйонів гривень аліментів та 4,3 мільйони гривень заборгованої заробітної плати та перераховані на користь 96 стягувачів.
  У державній виконавчі службі Черкащини підлягало виконанню більше 96 тисяч виконавчих документів на суму більше 2,5 мільярди гривень. За півроку було фактично виконано четверть виконавчих документів. До державного бюджету стягнуто 32,5 мільйони гривень, що на 5 мільйонів гривень більше у порівнянні з першим півріччям 2019 року.
  За цей час ми налагодили роботу чатів-помічників у телеграм із основних напрямків роботи Центрального управління Мін'юсту: ДРАЦС, Колегії з розгляду скарг у сфері державної реєстрації, нотаріату та державної виконавчої служби.
  Ми на зв'язку та працюємо для Вас!