16-08-202116:40

Кирило Міненко з робочим візитом відвідав Черкащину

Керівник Центрального міжрегіонального управління Міністертсва юстиції (м. Київ) Кирило Міненко, перша заступниця Катерина Діброва, керівниця Управління персоналу Людмила Павліченко та завідувачка сектору комунікації з громадськістю Оксана Скрипник відвідали структурні підрозділи, які знаходяться на території Черкаської області.
 
Черкащина зустріла не тільки гарним дорожнім покриттям, а й активними співробітниками структурних підрозділів юстиціі у Каневі.
Насамперед, Кирило Міненко з командою відвідали відділи державної реєстрації актів цивільного стану, нотаріату та державної виконавчої служби.
 
Також побували на державній реєстрації шлюбу та оглянули архівні будівлі.
У ході робочої поїздки зустрілись з працівниками апарату юстиціі Черкащини та обговорили основні досягнення у роботі.
Зокрема, працівниками відділів державної реєстрації актів цивільного стану у Черкаській області, державної реєстрації друкованих ЗМІ та громадських формувань, відділів з питань нотаріату, фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку, організації та розвитку персоналу, секторів з питань банкрутства, господарського забезпечення, судової роботи та міжнародного співробітництва.
 
«Щодня до вас звертаються за якісними послугами громадяни, і саме від вашого рівня професіоналізму залежить їх впевненість у надійному захисті їхніх прав та рівень суспільної довіри загалом», – підкреслив Кирило Міненко.
 
Також він зазначив, що проведення внутрішніх тематичних зустрічей є надзвичайно важливим для напрацювання єдиної практики у роботі структури загалом.
Про робочі процеси безпосередньо в регіоні детальніше розповів заступник у Черкаській області Олександр Свіренюк.
Перша заступниця керівника Центрального МУ МЮ (м.Київ) Катерина Діброва зауважила: «Наша щоденна робота - це постійна праця над собою. Тож, навчаємось, самовдосконалюємось та рухаємось далі!»
Загалом в органах юстиціі Києва, Киівщини та Черкащини працюють більше 1500 працівників.
Щодня ми робимо все для того, аби громадяни швидко, зручно та якісно отримували послуги від держави.
Фотозвіт - за посиланням: https://kyivobljust.gov.ua/galleries/kirilo-minenko-z-robochim-vizitom-vidvidav-cherkaschinu