01-07-202116:46

Керівництво #центральнаюстиція вітає із професійним святом команду Управління державної реєстрації

12 років тому в нашій державі з’явилася нова професія – державний реєстратор!
Сьогодні керівництво Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) привітало із професійним святом команду Управління державної реєстрації та відзначили найбільш активних працівників почесними грамотами.
Катерина Діброва зауважила, що насправді важко переоцінити вклад державних реєстраторів у розбудову нової сучасної України, де головним є громадянин та його права. Адже за рішеннями державного реєстратора стоять не лише права громадян, а подекуди й людські долі. Зараз можна з упевненістю сказати, що Ви достойно справляєтесь зі своїми обов’язками та доводите свою високу професійність.
Дмитро Струць подякував кожному працівнику Управління, який своєю щоденною працею формує команду професіоналів.
До привітань колективу долучились керівник Управління державної реєстрації Центрального МУ МЮ (м.Київ) Віталіна Клапцуняк та висловила повагу колегам, зауважила, що пишається професійною командою.
Через онлайн-зв'язок також долучились колеги із Черкаської області.
Нагадаємо, що державним реєстратором є громадянин України, який має вищу освіту за спеціальністю правознавство, відповідає кваліфікаційним вимогам, встановленим Міністерством юстиції України, та перебуває у трудових відносинах з суб’єктом державної реєстрації прав. Для того, щоб стати державним реєстратором обов’язково необхідно пройти тестування або спеціальну перевірку в Міністерстві юстиції України.