30-10-202011:16

Фахівці відділу державної реєстрації ЗМІ та ГФ провели нараду зі співробітниками ЦНАП Дарницької РДА

Фахівці відділу державної реєстрації ЗМІ та ГФ провели нараду зі співробітниками ЦНАП Дарницької РДА. За результатами заходу усі учасники отримали практичні поради для надання громадянам якісних адміністративних послуг:
1. Учасників було ознайомлено із новими формами заяв у сфері державної реєстрації громадських формувань - щодо державної реєстрації юридичної особи – громадського формування та щодо державної реєстрації громадського формування без статусу юридичної особи, які вступили в силу з 1 жовтня. Зразки заяв можна знайти за посиланням: https://kyivobljust.gov.ua/zrazki_zayav
2. Окрему увагу було приділено процедурам:
прийому документів для реєстрації громадського формування без статусу юридичної особи;
внесення відомостей про кінцевих бенефіціарних власників юридичних осіб до реєстру (якщо мова йде про неприбуткову громадську організацію – в даному розділі необхідно вказати – «неприбуткова організація»).
Крім того, фахівці юстиції наголосили, що сплата адміністративного збору за проведення державної реєстрації ЗМІ та громадських формувань проводиться шляхом звернення до банківської установи. Реквізити для сплати можна знайти за посиланням:
https://kyivobljust.gov.ua/rekvizyty_admin_zbir
А ми нагадуємо, що наразі зареєструвати ЗМІ, осередок політичної партії чи громадську організацію ви можете за попереднім записом безпосередньо у приміщенні #центральнаюстиція за адресою: 02002, м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 15, 7 поверх.
Для запису на прийом та за наявності будь-яких питань щодо реєстрації телефонуйте за номером - 050 640 3169.
Ми працюємо для вас!