25-06-202116:15

Активних працівників #центральнаюстиція відзначили подяками

З нагоди святкування Дня державної служби та Дня Конституції України керівники ЦМУ МЮ (м.Київ) відзначили подяками активних працівників #центральнаюстиція.
Кирило МІНЕНКО подякував працівникам за їхню професійність у роботі та зауважив: «На кожного з нас покладена відповідальна місія - щоденною нелегкою працею ми створюємо умови для розвитку відкритого громадянського суспільства, а також забезпечуємо прозорість та відкритість діяльності органів державної влади.
Це все потребує високого рівня професіоналізму та сумлінного виконання своїх службових обов`язків. І з цим ви справляєтесь на відмінно!».
Заступник начальника #центральнаюстиція Дмитро СТРУЦЬ привітав усіх зі святами та побажав співробітникам міцного здоров’я, нескінченної енергії, натхнення та успіхів на професійній ниві!
Марина ПРИЛУЦЬКА, заступник начальника Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції – начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у Київській області теж долучилась до привітань та побажала колегам завжди отримувати заслужену шану та вдячність від людей, і обов’язково мати впевненість у завтрашньому дні!
Заступник начальника Управління, начальник Відділу організації та контролю за виконанням рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у місті Києві Людмила КОВАЛЬЧУК приєдналася до привітань та звернулась до співробітників: «Ми ніколи не повинні забувати про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі, своєму народу».
Також до зустрічі онлайн долучився заступник начальника Центрального міжрегіонального управління Мін’юсту у Черкаській області Олександр СВІРЕНЮК.
Він побажав усім не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою великі цілі та обов’язково їх досягати.
Цінуємо наших відданих і фахових співробітників та бажаємо їм і надалі підтримувати високий рівень професійності у роботі.
Фотозвіт за посиланням: https://kyivobljust.gov.ua/galleries/nagorodjennya-kraschih-spivrobitnikiv-podyakami