31-08-202012:56

4 вересня спливає термін підключення державних реєстраторів до засобу додаткової ідентифікації під час проведення реєстраційних дій

До уваги суб'єктів державної реєстрації! 

 Спливає термін підключення державних реєстраторів до засобу додаткової ідентифікації під час проведення реєстраційних дій у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Підключення необхідно здійснити до 4 вересня 2020, звернувшись до регіональних філій Державного підприємства «Національні інформаційні системи».

Відповідно до наказу Міністерства юстиції України «Про заходи щодо додаткової ідентифікації державних реєстраторів під час проведення реєстраційних дій у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно» від 03.06.2020 №1846/5 державних реєстраторів та нотаріусів зобов’язано здійснити підключення до засобу додаткової ідентифікації при проведенні реєстраційних дій у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Звертаємо увагу, що у разі невиконання державними реєстраторами та нотаріусами вказаної вимоги наказу, їхній доступ до реєстру буде блоковано та відновлено лише після підключення засобу додаткової ідентифікації.