21-02-202415:37

Заступниця керівника #центральнаюстиція Олена ЯКОВЮК взяла участь у засіданні колегії Державного архіву Хмельницької області

Заступниця керівника Центрального Міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Олена ЯКОВЮК взяла участь у засіданні колегії Державного архіву Хмельницької області.

21 лютого у приміщенні Хмельницької обласної військової адміністрації відбулося засідання колегії Державного архіву Хмельницької області за результатами роботи архівних установ області у 2023 році. Провела захід директор Державного архіву Хмельницької області Катерина БУРДУВАЛІС.

До зустрічі в онлайн форматі підключилися працівники архівних установ Хмельниччини, зокрема, про проведену роботу прозвітували:

  • заступник голови Шепетівської районної військової адміністрації Ольга ЛАЩ;
  • керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Городоцької міської ради Ольга БИСТРИЦЬКА;
  • начальник архівного відділу Кам`янець-Подільської районної військової  адміністрації Ірина ФЕДОРОВА;
  • начальник архівного відділу виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Наталя ЗАГОРУЙКО;
  • завідувач трудового архіву комунальної установи Дунаєвецької міської ради «Трудовий архів» Наталія РОЗЕМБОРСЬКА.

Заслухавши доповіді колегія вирішила: визнати роботу Державного архіву Хмельницької області у 2023 році такою, яка ведеться на належному рівні та ухвалила рішення щодо основних напрямів роботи на 2024 рік із урахуванням визначених пріоритетів діяльності установи.

Наприкінці заходу Олена ЯКОВЮК подякувала колективу за роботу та закликала продовжувати зосереджено працювати задля спільної Перемоги.