17-01-201914:25

Представники обласної юстиції провели правопросвітницькі лекції та правові уроки для вихованців соціально-реабілітаційного центру «Сонечко»

З метою активізації діяльності у напрямку правової освіти населення представники Управління юстиції Київщини завітали до благодійного соціально-реабілітаційного центру «Сонечко» для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування у с. Бурти, Кагарлицького району.

Вихованцям віком від 14 років розповіли про причини та наслідки підліткової злочинності та відповідальність неповнолітніх за вчинення злочинів.

В рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», метою якого є підвищення правової культури та правової свідомості населення для молоді було проведено правовий урок на теми: «Права дитини» та «Протидія Булінгу!», під час якого дітей поінформували про способи захисту їхніх прав.

Під час заходу співробітники Управління подарували вихованцям для більш детального ознайомлення з їхніми правами інформаційні матеріали Міністерства юстиції України, а також продовольчі товари на нагальні потреби.